Veckans Superstars
– Din lösning?

Varje vecka lägger vi upp ett litet smakprov av våra sköna interim konsulter här för att ni skall få en känsla av vilka profiler vi har tillgängliga för tillfället, men tveka inte att höra av dig om du inte hittar det du söker här. Vi har alltid fler spännande interim konsult profiler än vi kan att publicera här.

Denna veckas Superstars innehåller

Läs lite mer nedan eller klicka här för kontakt direkt.


———————————————————–

Business Controller

Beskrivning

En Senior Controller med omfattande erfarenhet inom bilindustrin, skicklig på att skapa lönsamhet och optimera processer baserat på sin starka grund inom finans och IT. Utmärkande drag är hans strukturerade och analytiska tillvägagångssätt, hans tydliga kommunikativa förmåga i kombination med hans positiva personliga egenskaper som lagspelare, Han är en fena på datahantering, är resultatinriktad och har ett stort intresse för både strategisk utveckling och operationell effektivitet.

Erfarenheter

  • Business Controller
  • Vinst- & Investeringsanalytiker

Drömprojekt

Drömprojekt skulle kunna vara att leda transformerande finansiella strategier inom innovativa företag inom bilindustrin eller tekniksektorn, med fokus på att optimera processer eller att implementera banbrytande IT-lösningar för att driva lönsamhet och tillväxt. Det skulle också kunna vara att leda tvärfunktionella team i globala projekt, förbättra operativ effektivitet eller bidra till strategiskt beslutsfattande genom analytiska insikter.

Plats

Göteborg

För mer info klicka här. Tillbaka till toppen.


———————————————————–

Accounting Manager/ Tax Specialist

Beskrivning

Har erfarenhet från redovisiningsuppdrag med ansvar för månads-, års- och koncernredovisning inklusive rapportering, inkomst- och skattedeklarationer, men har även erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra. Utöver detta finns erfarenhet från både nationell och internationell verksamhet bland företagen där ni även kommer hitta erfarenhet av IFRS, K2 och K3 regelverk.

Erfarenheter

  • Senior Accountant
  • Tax Accounting
  • IFRS / K3 / K2 reporting

Drömprojekt

Att fortsätta i redovisningssammanhang och vara en del av ett inkluderande team.  Öppen, flexibel och nyfiken på alla typer projekt.

Plats

Malmö / Göteborg

För mer info klicka här. Tillbaka till toppen.


———————————————————–

Ekonomichef / Group- & Business Controller

Beskrivning

En mycket erfaren ekonom och ledare med en gedigen meritlista, med lång erfarenhet av att bygga och utveckla duktiga team, avdelningar och verksamheter som alltid levererar starka mätbara resultat inom både controlling och redovisning. En positiv person som alltid ser möjligheterna, alltid håller ett helhetsperspektiv, drivs av nyfikenhet, kreativitet, positivt tänkande och har en passion för ständig förbättring.

Erfarenheter

  • Chef för finansiell planering
  • Ekonomichef
  • Gruppkontrollant

Drömprojekt

Ledande roller, System, Process, Effektivitet & Förändringsprojekt

Plats

Gothenburg & Stockholm(hybrid)

För mer info klicka här. Tillbaka till toppen.


———————————————————–