vår personalidé

Den bästa miljön för ambitiösa och lösningsorienterade interims-specialister inom finans och redovisning. En positiv arbetsplats, där du har alla möjligheter att nå din fulla potential.

Vårt erbjudande – Nå din fulla potential

One Contact

En personlig coach som ser till dina behov, mål, intressen och framtid. En person som följer dig på din resa.

One network

En gemenskap där alla är en del av samma nätverk, samt där du får både socialt och kunskapsutbyte och är en del i ett lag och ett sammanhang.

One solution

Vi söker alltid win-win lösningar. Därför har vi generösa förmåner och en transparent kompensationsmodell som är bra för dig.

One Academy

Ta del av vår akademi, vårt kunskapscenter, där du får möjlighet att både skaffa och dela med dig av din kunskap.

one set of values

Vårt mål är att alltid möta överenskomna förväntningar, söka lösningar som är bra för alla, nå vår fulla potential och ha kul på vägen.

häng med på vår resa...

Gillar du hur vi tänker, delar du våra värderingar och vill nå din fulla potential?

Vi delar med oss av vårt nätverk och ger dig möjligheter att växa och ha kul, vilket gäller för hela BayInCo.

Vi har många olika typer av kunder, från större internationella till små och medelstora företag. Företag som går igenom förändringar eller bara växer så det knakar.

Vi söker dig för att du värdesätter transparens, förtroende och partnerskap och som person är öppen, positiv, gillar att prova nya saker och arbeta i nya miljöer. Det innebär kanske att du redan är konsult eller är en duktig civilekonom med ekonomi- och redovisningsbakgrund och några års erfarenhet av självständigt arbete. Inte minst gillar du att jobba i en inspirerande och utvecklande miljö, med sköna människor. Oavsett bakgrund är du lika övertygad som oss att du kommer att tillföra värde till kunden genom att dela med dig av din kunskap.

Om detta låter spännande, tveka inte att höra av dig. Nå din fulla potential med oss, och, Be All You can be.