BayInCo Mindworkout
– Må bra, prestera bra

På BayInCo bygger vi alla våra interimsmatchningar med utgångspunkt på vår värderingsgrund; Professionella, Pragmatiska och Personliga, då vi lärt oss att det är kombinationen av dessa tre grundläggande faktorer som gör att vi som människor blir den bästa versionen av oss själva,
dvs. Be All You can be.

Om “Professionella” och “Pragmatiska” har med bakgrund och inställning att göra så har värderingsgrunden “Personliga” med beteenden och värme att göra inklusive att ta hand om och vara snäll mot sig själv.

För att underlätta, inspirera och stimulera alla i vårt nätverk att ta hand om sig själva på bästa sätt har vi därför skapat konceptet vi kallar BayInCo Body & Mindworkout.

Är du redo att investera tid i din mental hälsa?
I det unika BayInCo Mindworkout programmet kommer du att kunna lära dig mentala tekniker för ökat välbefinnande, stresshantering och en hållbar prestation. Utöver det kommer du få lära dig att ta hand om din hjärna och hjärta, med mentala träningsmetoder från positiv psykologi, CFT, elitidrott, mindfulness och meditation. Baserat på neurovetenskap. Med stort fokus på praktiska övningar. Såsom t.ex.

  • 4 Utbildningsworkshops med teori och reflektion. Live och inspelat
  • Mindworkout-pass 30 min, live via zoom varje vecka med praktisk mental träning av veckans verktyg och för värdefull återhämtning, att träna medveten närvaro och self compassion.
  • Mentalt gym – Korta inspelade Mindworkout-pass där du tränar på egen hand, när det passar dig mellan träffarna. Som stöd har du en buddy och en individuell målplan.

Ordinare pris är 6500kr inkl. moms, men för medlemmar i BayInCo Network är priset 3000kr ex.moms om ni kan fakturera eller 3750 inkl.moms om ni betalar privat.

Programmet inom ramen för friskvårdsbidraget, enligt skatteverkets regler.