Är du vår nästa
controller

BayInCos värderingar kretsar kring människor och att låta människor nå sin fulla potential “Be All You Can Be”. Vi är oerhört tacksamma för möjligheten att hjälpa våra kunder att driva sin verksamhet genom att erbjuda bra kvalitetslösningar.

Vi tror att DU är den lösningen!

Kom med i vårt nätverk, ha kul, utveckla dig själv samtidigt som vi gör världen till en bättre plats.

Som controller rapporterar du vanligtvis direkt till ekonomidirektören eller i vissa fall direkt till VD. En nyckelroll i omvandlingsprocessen för att öka verksamhetens effektivitet och lönsamhet.

Förväntat ansvar (inte exklusivt) för:

  • Planera, utföra och förbättra processer och rutiner inklusive budgetprocessen, kvartalsprognoser och månadsrapportering
  • Driva resultatförbättringar genom datadriven resultatanalys som leder till implementering av nya initiativ
  • Granska finansiell information och nyckeltal, gör orsaks- och sambandsanalyser samt föreslå möjliga förbättringsförslag och åtgärder
  • Hantera företagets kassaflöde, utveckla och uppdatera likviditetsprognoser
  • Representera finansiella och ekonomiska intressen i olika projekt, med syfte att öka lönsamheten och/eller operativ effektivitet
  • Engagemang i potentiella förvärv och/eller avyttringar

Vad är den typiska BayinCo-profilen:

Professionella, pragmatiska & personliga är grundstenarna i BayInCo’s värderingar. I professionella väger vi in handling, expertis, mod och värdeskapande. Vi är inte nöjda förrän vi överträffat omvärldens förväntningar på oss och vår pragmatiska del gör att vi av naturen är nyfikna, flexibla, nytänkande.  För oss är win-win inte bara en klyscha – för oss är det ett mål! Men vad är livet utan det personliga. Precis som du värnar vi om människor, samarbete, öppenhet och transparens. Hos oss finns ett helhjärtat engagemang, ett coachande förhållningsätt där vi möter varandra med omtanke, respekt, värme och glädje! Känns detta rätt för dig är du kanske den lagspelare vi söker.

Du bör ha en högskoleutbildning inom Redovisning Finans eller Företagsekonomi, du bör ha erfarenhet från analytisk ekonomi och utmärkt kompetens inom MS Office (Powerpoint och Excel) samt erfarenhet av BI-verktyg (t.ex. MS PowerBI). Du hanterar komplexa intressentmiljöer samt deltar gärna i företagstransformationer. Vidare har du kompetens inom ekonomisk planering, modellering och redovisning. Det är meriterande att du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Du får tillgång till några av Sveriges finaste företag. Du kan utmana dig själv, men samtidigt ha kul. Du blir en del av BayInCo-nätverket där du kan lära av dina kamrater och dra nytta av deras erfarenheter Känns detta rätt för dig är du kanske den lagspelare vi söker.

Ansökan

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess, så hör av dig om du är intresserad.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Vi finns här för dig.