Är du vår nästa
redovisningschef

BayInCos värderingar kretsar kring människor och att låta människor nå sin fulla potential “Be All You Can Be”. Vi är oerhört tacksamma för möjligheten att hjälpa våra kunder att driva sin verksamhet genom att erbjuda bra kvalitetslösningar.

Vi tror att DU är den lösningen!

Kom med i vårt nätverk, ha kul, utveckla dig själv samtidigt som vi gör världen till en bättre plats.

Som redovisningschef har du en bred kompetens och en drivkraft att arbeta både strategiskt och operativt men du är också en ledare med bred kunskap om redovisningsprinciper och ”best practice”, inklusive bokslut, redovisning, säkerställande av finansiella flöden och kvalitativ finansiell rapportering inklusive skatterapportering och lönehantering.

Förväntat ansvar (inte exklusivt) för:

  • Upprättande av månatliga finansiella rapporter inklusive resultaträkning, balansräkning och kassaflödesanalys
  • Hjälpa till med att utarbeta KPI, budgetar och prognoser samt ad hoc-projekt
  • Utveckla och driva process- & rutinförbättringar inom ekonomifunktionen avseende finansiell kontroll, efterlevnad och uppdaterade redovisningsstandarder
  • Vara en nyckelspelare i byggandet av en modern ekonomifunktion
  • Säkerställa att den dagliga redovisningen fungerar och ta ansvar och utvärdera den löpande redovisningsverksamheten
  • Säkerställa att månads- och årsslutsrapporter fylls i korrekt och i rätt tid
  • Ansvara för att redovisningsmetoder, lagar, policyer och principer följs i enlighet med gällande riktlinjer.

Vad är den typiska BayinCo-profilen:

Professionella, pragmatiska & personliga är grundstenarna i BayInCo’s värderingar. I professionella väger vi in handling, expertis, mod och värdeskapande. Vi är inte nöjda förrän vi överträffat omvärldens förväntningar på oss och vår pragmatiska del gör att vi av naturen är nyfikna, flexibla, nytänkande.  För oss är win-win inte bara en klyscha – för oss är det ett mål! Men vad är livet utan det personliga. Precis som du värnar vi om människor, samarbete, öppenhet och transparens. Hos oss finns ett helhjärtat engagemang, ett coachande förhållningsätt där vi möter varandra med omtanke, respekt, värme och glädje!

Du bör ha en universitetsutbildning inom redovisning eller ekonomi, erfarenhet av att leda ett team av revisorer, ansvar för finansiell rapportering, efterlevnad och redovisning som kan inkludera separata enheter. Det är meriterande att du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Du får tillgång till några av Sveriges finaste företag. Du kan utmana dig själv, men samtidigt ha kul. Du blir en del av BayInCo-nätverket där du kan lära av dina kamrater och dra nytta av deras erfarenheter. Känns detta rätt för dig är du kanske den lagspelare vi söker.

Ansökan

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess, så hör av dig om du är intresserad.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Vi finns här för dig.