Är du vår nästa
redovisningsekonom

BayInCos värderingar kretsar kring människor och att låta människor nå sin fulla potential “Be All You Can Be”. Vi är oerhört tacksamma för möjligheten att hjälpa våra kunder att driva sin verksamhet genom att erbjuda bra kvalitetslösningar.

Vi tror att DU är den lösningen!

Kom med i vårt nätverk, ha kul, utveckla dig själv samtidigt som vi gör världen till en bättre plats.

Som redovisningsekonom har du en bred kompetens och drivkraft att arbeta både strategiskt och operativt, men du har också en bred kunskap om redovisningsprinciper och ”best practise”, inklusive bokslut och redovisning och att säkerställa finansiella flöden och kvalitativ finansiell rapportering, skatter och löner.

Förväntat ansvar (inte exklusivt) för rollen:

  • Sammanställa och analysera information för finansiella rapporter inklusive månads- och årsrapporter
  • Övervaka förberedelserna inför revision och samordna revisionsprocessen på lagstadgad och företagsnivå
  • Ansvarig för framtagande av konsoliderad finansiell och löpande rapportering ur ett bolagsperspektiv för interna och externa organ, i enlighet med gälladen lagar och regler.
  • Rollen erbjuder hantering av kundens eller företagets redovisningsfunktion inklusive efterlevnad av företagets/klientens policyer samt upprätthållande av interna kontroller, kassaflödesöversyn, relevant och snabb finansiell rapportering och effektiv kommunikation mellan redovisningspersonal och projektpersonal

Vad är den typiska BayinCo-profilen:

Professionella, pragmatiska & personliga är grundstenarna i BayInCo’s värderingar. I professionella väger vi in handling, expertis, mod och värdeskapande. Vi är inte nöjda förrän vi överträffat omvärldens förväntningar på oss och vår pragmatiska del gör att vi av naturen är nyfikna, flexibla, nytänkande.  För oss är win-win inte bara en klyscha – för oss är det ett mål! Men vad är livet utan det personliga. Precis som du värnar vi om människor, samarbete, öppenhet och transparens. Hos oss finns ett helhjärtat engagemang, ett coachande förhållningsätt där vi möter varandra med omtanke, respekt, värme och glädje!

Du bör ha en högskoleutbildning inom ekonomi eller företagsekonomi. Erfarenhet av att arbeta och förstå funktioner som revision, intern kontroll, kontroll, rapportering & planering, Kunskap om eller förståelse för IFRS, K3 och GAAP, inklusive lagstadgade skatteregler. Arbeta med olika affärssystem som SAP, Fortnox, Visma, Microsoft. Det är meriterande att du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Du får tillgång till några av Sveriges finaste företag. Du kan utmana dig själv, men samtidigt ha kul. Du blir en del av BayInCo-nätverket där du kan lära av dina kamrater och dra nytta av deras erfarenheter. Känns detta rätt för dig är du kanske den lagspelare vi söker.

Ansökan

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess, så hör av dig om du är intresserad.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Vi finns här för dig.