Är du vår nästa
seniora finanschef

BayInCos värderingar kretsar kring människor och att låta människor nå sin fulla potential “Be All You Can Be”. Vi är oerhört tacksamma för möjligheten att hjälpa våra kunder att driva sin verksamhet genom att erbjuda bra kvalitetslösningar.

Vi tror att DU är den lösningen!

Kom med i vårt nätverk, ha kul, utveckla dig själv samtidigt som vi gör världen till en bättre plats.


Vanligtvis ansvarar en Senior Finanschef för styrningen av finansstrategier och har i vissa fall personalansvar. Du arbetar nära verksamheten, och rapporterar typiskt till VD, men är även en partner till de kommersiella teamen. Du bör förstå drivkrafterna bakom siffrorna och att analysera och tillhandahålla effektiv kommunikation till olika intressenter. Du bör ha ett praktiskt förhållningssätt och kan hantera alla ekonomiska aspekter av ett företag.

Förväntat ansvar (inte exklusivt) för:

  • Budgetering och prognoser
  • Finansiell rapportering och analys
  • Kassaflödeshantering
  • Finansierings- och investerarrelationer
  • Riskhantering och efterlevnad
  • Affärsplanering
  • Samarbeta med VD och ledningsgrupp
  • Utveckla finansiella strategier i linje med företagets vision och tillväxtmål.
  • Tvärfunktionellt samarbete
  • Lagledare

Vad är den typiska BayinCo-profilen:

Professionella, pragmatiska & personliga är grundstenarna i BayInCo’s värderingar. I professionella väger vi in handling, expertis, mod och värdeskapande. Vi är inte nöjda förrän vi överträffat omvärldens förväntningar på oss och vår pragmatiska del gör att vi av naturen är nyfikna, flexibla, nytänkande.  För oss är win-win inte bara en klyscha – för oss är det ett mål! Men vad är livet utan det personliga. Precis som du värnar vi om människor, samarbete, öppenhet och transparens. Hos oss finns ett helhjärtat engagemang, ett coachande förhållningsätt där vi möter varandra med omtanke, respekt, värme och glädje!

Du har en civilekonomexamen och dokumenterad erfarenhet av en finansroll. Det är meriterande att du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Du får tillgång till några av Sveriges finaste företag. Du kan utmana dig själv, men samtidigt ha kul. Du blir en del av BayInCo-nätverket där du kan lära av dina kamrater och dra nytta av deras erfarenheter Känns detta rätt för dig är du kanske den lagspelare vi söker.

Ansökan

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess, så hör av dig om du är intresserad.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Vi finns här för dig.